Sportveldverlichting

Beleef top prestaties in het juiste licht.

Sportveldverlichting

Beleef top prestaties in het juiste licht.

Oostendorp Nederland levert, installeert en onderhoudt professionele sportveldverlichting voor Atletiek, Golf, Handbal, Hockey, Honkbal, Korfbal, Rugby, Softbal, Tennis, en Voetbalverenigingen.

Onze lichtinstallaties zijn er voor amateurverenigingen, recreatie doeleinden en professioneel gebruik. Zo heeft Oostendorp Nederland de Amsterdam Arena van nieuwe led verlichting voorzien in samenwerking met Philips. Daarnaast onderhouden wij de lichtinstallaties van diverse topclubs uit de Nederlandse Eredivisie.

Informatie aanvragen

Ik ben op zoek naar sportveldverlichting voor

Sportas, Amsterdam

"Dat de gemeente Amsterdam ons OptiVision LED-verlichting gunt, maakt me trots. Niet alleen valt de energierekening lager uit en zetten we een nieuwe stap in ons streven duurzaam te zijn, we spelen onszelf ook letterlijk in de kijker."

- Bert van de Rotte, voorzitter ASV Arsenal.

Value Added Partner Oostendorp Nederland

Goed om te weten.

Conform de aanbevelingen

Oostendorp Nederland voert metingen uit in opdracht van de KNVB met betrekking tot het verlenen van betaald voetballicenties. Daarnaast leveren wij hoogwaarde apparatuur voor luchthallen, waaronder het hightech luchthal complex op De Toekomst van Ajax.

Philips Value Added Partner

Als Value Added Partner van Philips Lighting werken wij met de nieuwste LED-schijnwerpersystemen. Dit biedt een complete verlichtingsoplossing voor terrein- en recreatiesport-verlichtingstoepassingen, van de eenvoudigste tot de meest complexe.

ISO 9001 gecertificeerd

Het aanleggen van sportveldverlichting stelt bijzondere eisen aan een bedrijf. Daarom is Oostendorp Nederland ISO 9001 gecertificeerd en al meer dan 45 jaar toonaangevend specialist in het leveren, installeren en onderhouden van sportveldverlichtingen in het binnen- en buitenland.

Kunnen we u helpen met uw sportveldverlichting?
Bel ons op 078 - 610 51 00 of stuur een bericht.

Ⓒ Copyright Oostendorp Nederland BV 2017 - Site ontwerp & development door Media Scheppers