De verlichting van sportvelden en industriegebieden moet voldoen aan een aantal belangrijke eisen en voorwaarden. Wij spelen in op deze behoeften en bieden betrouwbare en energiezuinige oplossingen op maat.

Met het kwalitatief hoogstaande Philips BVP520 armatuur (de LED opvolger van de zeer succesvolle MVP507) uit de OptiVision product reeks kunnen wij hoogwaardige lichtontwerpen voor uw terrein ontwikkelen en realiseren. De expertise en service die u van ons gewend bent, maken dat wij voor iedere toepassing een betrouwbaar en energiezuinige oplossing kunnen creëren op het gebied van LED verlichting.

informatie aanvragen

Kunnen we u helpen met uw LED verlichting?

Bel ons op 078 – 610 51 00 of stuur een bericht.

Ik ben op zoek naar LED verlichting voor

Sportveldverlichting

Meer informatie over sportveldverlichting

Terreinverlichting

Meer informatie over terreinverlichting

Stadionverlichting

Meer informatie over stadionverlichting

Goed om te weten.

De hoogste standaarden

De speciaal ontworpen LED-armaturen worden geleverd met een complete reeks opties waarmee ze voldoen aan de hoogste prestatiestandaarden van verschillende bonden.

Uitstekende lichtkwaliteit

LED-armaturen hebben een uitstekende lichtkwaliteit en visueel comfort. Ze geven een maximale lichtopbrengst en garanderen tegelijkertijd een effectief temperatuurbeheer.

Kostenbesparend

De LED-systemen bieden nieuwe mogelijkheden om het energieverbruik te reduceren en de flexibiliteit te verhogen, zoals onmiddellijk starten en het programmeren van verlichtingsnivueas op basis van werkelijke behoefte.

Kunnen we u helpen met uw LED verlichting?

Bel ons op 078 – 610 51 00 of stuur een bericht.