Als exclusief vertegenwoordiger van Armfield en Cussons Technology in Nederland levert onze afdeling Oostendorp Research hoogwaardige en geavanceerde onderwijs- en research apparatuur voor zowel hoge scholen, universiteiten als de voedings-, maritieme- en automotive industrie.

Oostendorp Nederland voorziet u geheel vrijblijvend van documentatie en prijsopgave en organiseert, in samenwerking met haar leveranciers, demonstratie-dagen.

ONDERWIJS

Onder het motto:
Vertel….en de student vergeet,
Zien….en de student onthoudt,
DOEN….en de student begrijpt!
levert Oostendorp Nederland kleinschalige, veelal computer gestuurde, practicum proefopstellingen aan ROC’s, hoge scholen en universiteiten. De apparatuur geeft studenten inzicht op het gebied van Chemische- , Voedings-, Civiele- en Maritieme technologie, Milieu-, Werktuig-, Water- en Bouwkunde.

INDUSTRIE

Wij leveren onderzoeks- en ontwikkelingssystemen op miniatuur schaal voor de voedings-, dranken, zuivel-, oliën- en farmaceutische industrie. De apparatuur is ontwikkeld om op kleine schaal commerciële productieprocessen na te bootsen. 

Het stelt onderzoeks- en ontwikkelingsteams in staat om nieuwe producten en formules snel en gemakkelijk te testen en meerdere kosteneffectieve proeven uit te voeren in een gecontroleerde laboratoriumomgeving. 

Tevens leveren wij Maritieme Hydrodynamische Systemen, Automotive onderzoeks- en ontwikkelings-systemen, (motor)testbanken, controle-, data acquisitie-, uitstoot-, cvs- en overige gerelateerde instrumenten. Laat u inspireren en kijk op www.armfieldonline.com en www.cussons.co.uk.