Advisering, het maken van het lichtplan, begeleiden met het plaatsen van de nieuwe bordessen, verzorgen van de file om uit te richten, het doen van de lichtmeting en herstellen van eventuele gebreken als het resultaat niet naar wens is.

Oostendorp Nederland is uw specialist op het gebied van lichtinstallaties voor professioneel gebruik. Zo heeft Oostendorp Nederland de Amsterdam Arena van nieuwe led verlichting voorzien in samenwerking met Philips. Daarnaast onderhouden wij de lichtinstallaties van diverse topclubs uit de Nederlandse Eredivisie.

Indien gewenst ontwerpen en realiseren wij stadionverlichting welke voldoet aan UEFA klasse ‘Elite level A’, wat bovendien gebruikt kan worden voor showverlichting.

informatie aanvragen

Kunnen we u helpen met uw LED verlichting?

Bel ons op 078 – 610 51 00 of stuur een bericht.

Goed om te weten.

Conform de aanbevelingen

Oostendorp Nederland voert metingen uit in opdracht van de KNVB met betrekking tot het verlenen van betaald voetballicenties. Daarnaast leveren wij hoogwaarde apparatuur voor luchthallen, waaronder het hightech luchthal complex op De Toekomst van Ajax.

Philips Value Added Partner

Als Value Added Partner van Philips Lighting werken wij met de nieuwste LED-schijnwerpersystemen. Dit biedt een complete verlichtingsoplossing voor terrein- en recreatiesport-verlichtingstoepassingen, van de eenvoudigste tot de meest complexe.

ISO 9001 gecertificeerd

Het aanleggen van sportveldverlichting stelt bijzondere eisen aan een bedrijf. Daarom is Oostendorp Nederland ISO 9001 gecertificeerd en al meer dan 45 jaar toonaangevend specialist in het leveren, installeren en onderhouden van sportveldverlichtingen in het binnen- en buitenland.

Kunnen we u helpen met uw LED verlichting?

Bel ons op 078 – 610 51 00 of stuur een bericht.