Een tweede functionaliteit die Oostendorp Nederland DATA ontwikkeld heeft is het inzichtelijk maken van het verbruik van uw lichtinstallaties. Wanneer u wilt kunnen bekijken hoeveel uw installatie verbruikt, dan regelen wij uw PLC in met deze module en kunt u het verbruik van uw lichtinstallaties monitoren.

U betaalt slechts een basisbedrag voor de PLC, en voor het gebruik van de betreffende module. De informatie wordt over een beveiligde verbinding naar onze server gestuurd. Eenmaal in ons bezit, kunnen wij automatisch berekeningen op deze informatie loslaten, en de informatie aan u tonen op de manier die u wilt. In een samenvatting, een grafiek, een diagram of zelfs in de vorm van brieven naar u of uw klanten.

Wanneer uw wensen voor het interpreteren van de gegevens van uw (licht) installatie, verder gaan dan alleen maar het tonen van verbruiksgegevens in een grafiek of diagram kunnen wij deze gegevens bijvoorbeeld koppelen aan gegevens uit uw boekhoudpakket of ERP systeem. In deze gevallen kunnen wij voor u maatwerksoftware ontwikkelen en de koppeling met de database van uw software verzorgen.

Wilt u meer weten download dan onze brochures over:

Het verbruik van uw installatie monitoren?

Bel ons op 078 – 610 51 00 of stuur een bericht.